آموزشکده علم ایران

کمیاب ترین های برترین های دنیا

آموزشکده علم ایران

کمیاب ترین های برترین های دنیا

دانلود کتاب استثنایی آموزش نحوه ی نگارش مقاله علمی پژوهشی و ISI

دانلود کتاب آموزش نگارش مقالات علمی پژوهشی و ISI

لطفاً فرم زیر را پر کنید تا لینک دانلود برای شما فعال شود:



نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
موبایل :
آدرس پستی :
مبلغ : ریال

نحوه نوشتن عنوان مقاله و تحقیق

اهمیت عنوان مقاله

در آماده سازی و نوشتن عنوان مقاله title، باید این نکته بسیار مهمی را به خاطر داشته باشید: اینکه عنوان توسط هزاران شخص خوانده خواهد شد. شاید تعداد کمی کل مقاله را بخوانند اما بسیاری از افراد این عنوان را در ژورنال اصلی و یا در دیتابیس ها خواهند خواند. بنابراین تمام کلمات در عنوان باید با دقت زیادی انتخاب شوند و ارتباط آنها با یکدیگر باید با دقت مورد توجه قرار گیرد. شاید متداول ترین اشتباه در عنوان های نامناسب و بدترین اشتباه از لحاظ درک عنوان، ترکیب نحوی یا گرامر غلط باشد.
عنوان خوب برای یک مقاله چیست؟ ما آن را به صورت حداقل تعداد واژگان ممکن تعریف می کنیم که قادر به شرح و توضیح کافی محتوای مقاله باشند.
به خاطر داشته باشید که خدمات نمایه سازی (Indexing) و چکیده نویسی همانند سیستم های کامپیوتری بازیابی سابقه تحقیق، تا حد زیادی به دقت عنوان مقاله متکی هستند. مقاله با عنوان نادرست می تواند عملا ناپیدا و گم شود و هرگز به مخاطب مورد نظر خود نرسد.

طول عنوان

گاهی اوقات عناوین خیلی کوتاه هستند. برای مثال، مقاله ای با عنوان Studies on Brucella به ژورنال Bacteriology ارسال شده است. مشخصا چنین عنوانی نمی تواند برای خواننده بالقوه خیلی مفید واقع شود. آیا این مطالعه، تاکسونومیک (Taxonomic)، ژنتیکی، بیو شیمیایی یا پزشکی است؟ ما حداقل می خواستیم که بدانیم این مطالعه از چه نوعی بوده است.
غالبا در بیشتر موارد عنوان ها خیلی طولانی هستند و شگفت اینکه، عناوین طولانی در مقایسه با عنوان های کوتاه اغلب کمتر معنی دار هستند. حدود یک قرن پیش زمانی که علوم کمتر تخصصی بودند، عنوان ها بیشتر طولانی و غیرتخصصی بودند، مانند عنوان زیر که یک عنوان مطمئنا عنوان نامناسبی است و شاید بتوان گفت که بیشتر به یک چکیده خوب شبیه است.
On the addition to the method of microscopic research by a new way of producing colour- contrast between an object and its background or between definite pans of the object itself.
بدون تردید، بیشتر مقاله های با عناوین بیش از حد طولانی، شامل واژگان زائدی هستند که غالبا این واژگان اضافی درست در ابتدا عنوان ظاهر می شوند. واژگان نظیر (Study on)، (Investigrations on) و (Observations on) همچنین کلمه یا حرف ابتدایی (A) و (An) یا (The) نیز واژه ای زاید هستند. مطمئنا چنین کلماتی برای اهداف نمایه سازی (Indexing)، بدون فایده و بی تاثیر است.

لزوم استفاده عنوان های خاص یا تخصصی

بیایید عنوان ساده ای را مورد تحلیل قرار دهیم:
Action of Antibiotics on Bacteria
آیا این عنوان خوب است؟ از لحاظ شکل و ظاهر مناسب است یعنی کوتاه بوده و هیچ بار اضافی (واژگان زاید) با خود حمل نمی کند. این عنوان مسلما با تغییر آن به صورت زیر بهتر نخواهد شد.
Preliminary Observation on the Effect of Certain Antibiotics on Various Speciesof Bacteria
اما بیشتر عنوان های بسیار کوتاه، برای این خیلی کوتاه هستند که شامل اصلاحات عمومی بوده، کلمات تخصصی را دربر نمی گیرند.
به احتمال زیاد می توان فرض کرد که تحقیق تعریف شده با عنوان فوق، تاثیر تمام انتی بیوتیک ها بر تمام انواع باکتری ها را بررسی کرده نکرده است. بنابراین این عنوان در واقع بی معنی است. اگر تنها یک یا چند آنتی بیوتیک مطالعه شده باشند، آنها باید تک تک در عنوان اشاره شوند. به همین ترتیب اگر تنها یک یا چند ارگانیسم آزمایش شده باشند آنها نیز باید به طور مجزا در عنوان ذکر شوند. در صورتی که تعداد آنتی بیوتیک ها یا ارگانیسم ها به طور دست و پاگیری برای فهرست کردن در عنوان زیاد باشد، شاید یک نام گروه می تواند جایگزین شود. مثال های عناوین قابل قبول تر عبارتند از:
Action of Streptomycin on Mycobacterium tuberculosis
Action of Streptomycin، Neomycin، and Tetracycline on Gram-Positive Bacteria
Action of Polyene Antibiotics on Plant-Pathogenic Bacteria
Action of Various Antifungal Antibiotics on Candida albicans and Aspergillus fumigates
با وجود آنکه این عنوان ها قابل قبول تر از عنوان مثال هستند، اما به طور خاصی مناسب نیستند زیرا هنوز خیلی عمومی هستند. اگر تاثیر (Action of) را بتوان به آسانی تعریف کرد، ممکن هست معنی واضح تر شود. برای مثال، عنوان نخست می تواند به صورت ذیل بیان شود.
Inhibition of Growth of Mycobacterium tuberculosisby Streptomycin
مدت ها قبل، لیووفهوک (Leeuwenhoek) از واژه (Animalcules) استفاده کرده که یک واژه ای توصیفی اما خیلی خاص نبود. در دهه ۱۹۳۰ میلادی، هاوارد رایزتریک (Howard Raistrick) مجموعه ای از مقالات تحت عنوان (Studies on Bacteria) را منتشر کرد.
مقالات مشابه امروزی، عناوین خیلی خاص تری دارند. اگر مطالعه ای به شرح و بررسی یک ارگانیسم بپردازد، عنوان آن شامل جنس، گونه و احتمالا حتی شماره سویه (Strain) می شود. اگر مطالعه به شرح و بررسی یک آنزیم در ارگانیسم بپردازد، عنوان آن چیزی شبیه (Enzymes in Bacteria) نخواهد بود، بلکه چیزی شبیه عنوان زیر خواهد بود.
Dihydrofolate Reductase Produced by Bacillus Subtilis

اهمیت ترکیب نحوی (Syntax) (گرامر)

در عنوان ها باید توجه خاصی به ترکیب نحوی یا گرامری مبذول شود. بیشتر اشتباهات گرامری در عنوان ها به دلیل ترتیب واژگان هستند.
مقاله ای به ژورنال باکتری شناسی (Journal of Bacteriology) با عنوان زیر ارائه شد.
Mechanism of Suppression of Nontransmissible Pneumonia in Mice Induced by Newcastle Disease Virus
مگر آنکه مولف به طریقی موفق به اثبات فرضیه پیدایش خود به خودی شده باشد، می توان گفت که ذات الریه بود که ایجاد شد و نه در موش ها. این عنوان باید به این صورت ارائه می شد.
Mechanism of Suppression of Nontransmissible Pneumonia Inducedin Mice by Newcastle Disease Virus
حال از نکات گرامری صرفه نظر کرده و به سایر نکات می پردازیم. لطفا هنگام استفاده از واژه ی (using) دقت کنید. واژه (using) می تواند به خوبی متداول ترین وجه وصفی در نگارش علمی باشد. به عنوان مثال می توان نتیجه گرفت که یا چند سگ باهوش تر وجود دارند، (using) در این جمله به غلط استفاده شده است:
Using a fiberoptic bronchoscope، dogs were immunized with sheep red blood cells.
سگ ها تنها جانوران باهوش نیستند زیرا مقاله ای به ژورنال باکتریولوژی (Journal of Bacter) تحت عنوان زیر ارائه شد:
Isolation of Antigens from Monkeys Using Complement-Fixation Techniques
حتی باکتری ها نیز باهوش هستند.
مقاله ای با عنوان زیر به ژورنال میکروبیولوژی بالینی (Journal of Clinical Mastitis) ارائه شد. آیا شگفت آور نیست که باکتری ها می توانند از GLC استفاده کنند؟
Characterization of Bacteria Causing Mastitis by Gas-Liquid Chromatography

عنوان به منزله برچسب

عنوان مقاله یک برچسب است و معمولا جمله نیست. عنوان مقاله یک جمله با آرایش معمول فاعل، فعل و مفعول نیست بلکه متشکل از جمله ای، ساده تر (یا حداقل کوتاه تر) است، اما ترتیب کلمات بسیار مهم می باشد.
ژورنال ها ی کمی اجازه می دهند تا عنوان به صورت یک جمله باشد. به عنوان مثال به عنوان زیر می توان اشاره کرد.
Amalthea’s Density Is Less Than That of Water
می توان به دو دلیل به چنین عنوانی معترض بود. ابتدا اینکه، فعل (Is) از این لحاظ واژه ای اضافی هست که می تواند بدون تاثیر گذاشتن بر درک معنی عنوان، به آسانی حذف شود. دوم اینکه فعل (Is) در اینجا به عنوانی منجر می شود که اکنون به نظر می رسد که یک اعلام صریح یا نظر قطعی باشد. عموما مولفین نتایج خود را به زمان حال ارائه نمی کنند. روسنر (Rosner) (1990) برای این عنوع عنوان ها، نام (عنوان جمله تصریحی یا اظهاری) (Assertive Sentence Title) (AST) را انتخاب کرد و دلایلی ارائه نمود که چرا نباید چنین عناوینی استفاده شوند. این عنوان ها به خصوص از این نظر نامناسب اند که در بعضی موارد، آنها به طور قطعی یک نتیجه گیری را اعلام می کنند که سپس به طور غیرقطعی و تجربی تر در چکیده یا در هر جای دیگر اظهار می شود. این عنوان ها با کاهش و تبدیل یک گزارش علمی به اظهار نظر بذله مانند، آن را کم اهمیت قلمداد می کنند.
معنی و ترتیب کلمات در عنوان از اهمیت زیادی برای خواننده بالقوه ای که عنوان را در فهرست مطالب ژورنال ملاحظه می کند، برخوردار است. اما این ملاحظات به همان اندازه نیز برای تمام محققینی که سابقه تحقیق را از طریق پایگاه داده ها جستجو می کنند و از وجود مقاله آگاه می شوند، مهم هستند. بنابراین، عنوان باید به منزله یک برچسب همراه خود مقاله، مفید و موثر باشد و همچنین باید به شکل مناسب برای سیستم های نمایه سازی مورد استفاده توسط Google Scholar، MEDLINE،Chemical Abstracts و غیره باشد. به طور خلاصه، اصطلاحات و واژگان در عنوان باید طوری انتخاب شوند که محتوای مهم مقاله را مشخص ساخته و یا مورد تاکید قراردهند.
برای کمک به خوانندگان (عناوین مکرر و کوتاه) (Running titles) یا (سرآیند ها) (Runing heads) در بالای هر صفحه مقاله یا کتاب چاپ می شوند. عنوان ژورنال یا کتاب غالبا در بالای صفحات در سمت چپ و عنوان مقاله یا فصل در بالای صفحات در سمت راست داده می شوند. به دلیل محدودیت فضا لازم است که عنوان ها کوتاه باشند. ( حداکثر تعداد شمارش کاراکترها احتمالا توسط دستورالعمل های ژورنال برای مولفین ارائه می شود) توصیه می شود که از عنوان کوتاه مناسب در صفحه عنوان مقاله استفاده شود.

اختصارات و اصلاحات تخصصی

عناوین تقریبا نباید شامل اختصارات، فرمول های شیمیایی، اسامی اختصاصی، اصطلاحات تخصصی و غیره باشند. در طراحی عنوان، مولف باید این سوال را بپرسد: چطور قبلا برای این نوع اطلاعات در یک پایگاه داده ها جستجو می کردم؟ اگر مقاله به تاثیر اسید هیدروکلریک (Hydrochloric acid) (HCL) مربوط می شود، آیا عنوان باید شامل واژگان اسید هیدرولیک باشد یا باید شامل HCL که خیلی کوتاه تر و به آسانی قابل تشخیص باشد؟ پاسخ به نظر واضح می رسد. علاوه بر این، اگر بعضی مولفین از HCL استفاده کنند (و سردبیران ژورنال اجازه دادند) در حالی که دیگران از اسید هیدروکلریک استفاده نموده باشند، یک محقق ممکن است تنها بخشی از سابقه تحقیق منتشر شده را پیدا کند و اطلاع نداشته باشد که منابع اضافی بیشتری در واژه اختصاری دیگری فهرست بندی شده اند. به هر حال، تاکنون بهترین قاعده برای مولفین و سردبیران ژورنال ها اجتناب از علائم اختصاری در عنوان ها می باشد و همین قاعده نیز باید برای اسامی اختصاصی و اصلاحات فنی غیرمعمول یا منسوخ بکار گرفته شوند.



فروش ویژه جعبه ابزار همه کاره BS Tools



جعبه ابزار همه کاره BS Tools دارای چراغ قوه بسیار قوی و 26 قطعه پر کاربرد. دارای انواع پیچ گوشتی و آچار بکس. وسیله‌ای کاربردی در ماشین ، محل‌کار ، منزل و ...
جعبه ابزار همه کاره، سبک و بسیار کاربردی می باشد و شامل انواع پیچ گوشتی دو سو و چهار سو، پیچ گوشتی ساعتی، آچار بکس از سایز 4 تا 12 میلیمتر می باشد. در ضمن دارای یک چراغ ال ای دی قوی برای کار کردن در شب و در جاهایی که نیاز به نور بیشتری دارید می باشد که این چراغ تنها با 3 باتری قلمی کار می کند. این جعبه بسیار سبک و کاربردی می باشد که حمل آن بسیار آسان بوده و وسیله ای مورد نیاز در منزل، محل کار، اتومبیل و ... می باشد.

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 32000 تومان

نحوه ی نوشتن چکیده مقاله و پایان نامه

تعریف

چکیده abstract باید به منزله نسخه مینیاتوری از کل مقاله در نظر گرفته شود. چکیده باید خلاصه، کوتاه و در بر دارنده مختصری از هر یک از بخش های مقاله یعنی (مقدمه)، (مواد و روش ها)،( نتایج) و (بحث) باشد. همان طور که هافتون (۱۹۷۵) اظهار داشت: (چکیده می تواند به عنوان خلاصه ای از اطلاعات در یک سند، تعریف شود).
چکیده ای که به خوبی آماده شده باشد، خوانندگان را به شناسایی سریع و دقیق محتوای یک مقاله، تعیین ارتباط و مناسب آن مقاله با علایق آنها و در نتیجه تصمیم گیری در مورد اینکه آیا آنها باید سند فوق را به طور کامل بخوانند یا خیر، قادر می سازد. چکیده نباید از طول مشخص شده توسط ژورنال (معمولا ۲۵۰ کلمه) بیشتر باشد و باید برای تعریف صریح آنچه که در مقاله به آن پرداخته می شود، طراحی شود.
چکیده نوعاً باید به صورت یک پاراگراف تایپ شود (بعضی ژورنال ها اکنون چکیده های ساختار یافته شامل چند پاراگراف کوتاه هر یک با یک زیر عنوان یا عنوان فرعی را نیز استفاده می کنند). بسیاری از مردم، چکیده را چه در ژورنال اصلی و چه به صورت بازیابی شده توسط جستجوی کامپیوتری می خوانند.
چکیده باید(۱) اهداف اصلی و دامنه تحقیق را اعلام کند، (۲) روش های بکار گرفته را توصیف کند، (۳) نتایج را به صورت خلاصه ذکر کند و (۴) نتیجه گیری های اصلی را ارائه کند. اهمیت نتیجه گیری به این دلیل است که در یک مقاله سه بار بدان اشاره می شود؛ یک بار در چکیده، مجددا در مقدمه و در آخر با جزئیات بیشتر در بحث.
بیشتر یا تمام چکیده باید به زمان گذشته نوشته شود زیرا به تحقیق انجام شده، اشاره می کند. چکیده نباید هیچ اطلاعات یا نتیجه گیری ارائه کند که در مقاله به آنها اشاره نشده است. ارجاع به سابقه تحقیق نباید در چکیده ذکر شوند (مگر در موترد نادر نظیر اصطلاح یک روش قبلاً منتشر شده). همچنین چکیده نباید شامل جداول یا تصاویر باشد یا به آنها اشاره کند.

انواع چکیده ها

قواعد بالا برای چکیده هایی به کار گرفته می شوند که در ژورنال های اصلی استفاده و یا غالباً بدون تغییر در پایگاه داده ها (Chemical Abstracts،Google scholar ، Scopus و غیره) ارائه می شوند. این نوع چکیده اغلب حاوی اطلاعات کامل بوده و چکیده تمام نما نامیده می شود که برای فشرده و خلاصه کردن مقاله طراحی می شود و می بایست مسئله مورد نظر، روش مورد استفاده برای مطالعه موضوع و داده های اصلی و نتیجه گیری ها را ارایه کند. چکیده غالباً جایگزین خواندن کامل مقاله می شود و بدون چنین چکیده هایی، محققین و دانشمندان قادر به روز آمد شدن و آگاهی یافتن در حوزه های فعال تحقیق خود نخواهد شد. این نوعی چکیده است که قبل از بدنه کلی مقاله در بیشتر ژورنال ها ظاهر می شود.
نوع معمول دیگر چکیده، چکیده راهنما هست (که گاهی اوقات چکیده توصیفی نیز نامیده می شود). این نوع چکیده برای نشان دادن موضوعات بررسی شده در مقاله، بیشتر شبیه فهرست مطالب، طراحی شده است و برای خوانندگان بالقوه، تصمیم گیری برای اینکه آیا باید مقاله را بخوانند یا خیر، را آسان می سازد. اما به دلیل ماهیت توصیفی نه بنیادی، به ندرت می تواند به عنوان جایگزینی برای کل مقاله باشد. بنابراین چکیده های راهنما نباید به منزله چکیده های عنوانی در مقالات پژوهشی استفاده شوند بلکه باید در انواع دیگر آثار منتشر شده (مقالات مروری، گزارش های همایش ها و کنفرانس ها، سابقه تحقیق گزارش های دولتی و غیره) مورداستفاده قرار گیرند.
بحث مفیدی در مورد کاربردهای گوناگون و انواع چکیده ها توسط مک گر (۱۹۷۳) ارائه شده است. ( هنگام نوشتن چکیده، به خاطر آورید که چکیده به خودی خود انتشار خواهد یافت و باید خود کفا و بی نیاز باشد. یعنی نباید شامل منابع کتاب شناختی ، تصویری و جدولی باشد. زبان آن باید برای خواننده بالقوه باشد. علایم اختصاری و نام های مبهم را حذف کنید. در صورت امکان مقاله را پیش از نوشتن چکیده، بنویسید.

صرفه جویی واژگان

گاهی اوقات، محققی موضوع مهمی را از چکیده حذف می کند. اما اکنون معمول ترین اشتباه، وارد کردن جزئیات نامربوط در چکیده می باشد.
دانشمندی زمانی تئوری ای درباره ی رابطه ماده با انرژی داشت که بعد ها نیز مقاله بسیار مفصلی در این ارتباط نوشت. اما با توجه به محدودیت های موجود و توسط سردبیران ژورنال به وی اطلاع داده شد که چکیده این مقاله در صورتی که قرار باشد مقاله به عنوان اثر قابل قبول ارزیابی شود می بایست، کوتاه و ساده باشند. بنابراین، وی ساعات طولانی را صرف کوتاه کردن چکیده خود می کند وکلمه به کلمه را حذف می نماید تا سر انجام تمام آن لفاظی ها و درازگویی ها در چکیده حذف می شود و سرانجام آنچه باقی ماند، کوتاه ترین چکیده تاکنون نوشته شده بود یعنی E=mc^2.
امروزه بیشترین ژورنال های علمی ، برای هر مقاله یک چکیده عنوانی چاپ می کنند که معمولاً به صورت یک پاراگراف چاپ می شود. به دلیل اینکه چکیده قبل از خود مقاله ظاهر می شود و همچنین به دلیل اینکه، سردبیران و داوران کمی جهت گیری را دوست دارند، چکیده تقریباً همیشه نخستین بخش خوانده شده ی مقاله در حین فرآیند مرور و داوری می باشد. بنابراین، این مسئله خیلی مهم هست که چکیده به طور واضح و ساده نوشته شود. در صورتی که نتوانید چکیده ی تاثیر گذاری بنویسید، دلایل و توجیهات شما ممکن هست نادیده گرفته شود. شخص داور غالباً امکان دارد که به طور خطرناکی به ارزیابی و داوری هایی در مورد مقاله پس از خواندن تنها چکیده نزدیک شود. این امر شاید به این دلیل باشد که شخص داور یا بررسی کننده، زمان کوتاهی دارد. اما اگر طبق قاعده، چکیده، نسخه ی بسیار کوتاهی از کل مقاله باشد، منطقی است که شخص داور به نتیجه گیری مقدماتی خود دست پیدا کند و این نتیجه گیری، احتمالاً نتیجه گیری درستی خواهد بود. معمولا به دنبال هر چکیده خوب، مقاله خوبی نیز می آید و همچنین چکیده بد نیز نوید دهنده اخبار بد و مشکلات در مقاله می باشد.
به دلیل اینکه یک چکیده توسط بیشتر ژورنال ها مورد نیاز است و به دلیل اینکه چکیده همایش، شرط لازم برای مشارکت در بسیاری از نشست ها و همایش های ملی و بین المللی است (گاهی اوقات شرکت در کنفرانس می تواند حتی بر مبنای چکیده ها ارزیابی شود) محققین باید بر اصول آماده سازی چکیده تسلط کامل داشته باشند.
هنگام نوشتن چکیده، هر کلمه را به دقت بررسی کنید. اگر می توانید مطلب خود را در ۱۰۰ کلمه بیان کنید دیگر از ۲۰۰ کلمه استفاده نکنید. طول کلام و استفاده بی مورد از واژگان واضح، معنادار بر روی سر دبیران ژورنال و داوران (و همچنین خوانندگان) تاثیر بسزایی خواهد گذاشت. در حالی که استفاده از ترکیبات و ساختارهای پیچیده و طولانی ممکن است به رد مقاله در مرحله داوری و بررسی منجر شود.


فروش ویژه بالش ماساژور گردن



بالش ماساژور گردن. حالت حرکت های مختلف. جدیدترین ماساژور گردن بر اساس استانداردهای روز اروپا. رفع خستگی های روزانه و ایجاد تحرک مناسب در ناحیه گردن ...
این ماساژور جدیدترین نوع ماساژور گردن است که بر اساس استانداردهای روز اروپا طراحی و ساخته شده است. طراحی این ماساژور به گونه ای است که استفاده از آن در شرایط و محیط های مختلف به خصوص در محیط کار، هنگام رانندگی و نیز هنگام خواب بسیار آسان است و در رفع خستگی های روزانه و ایجاد تحرک مناسب در ناحیه گردن بسیار موثر است. روکش این ماساژور از جنس لیکرا استاندارد و تایید شده می باشد که با دانه های استیروفوم پلی استیرنی پر شده است. این دانه ها حرکت کنترل شده و دلپذیری به ماساژور می بخشد و مثل یک ضربه گیر مناسب جلوی هر گونه ضربات اضافی به عضلات و رگ های ناحیه گردن را می گیرد.

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 35000 تومان

آموزش تصویری مایکروسافت ورد برای نوشتن پایان نامه و مقاله دانشگاهی


واقعا می توان گفت که یکی از پر دردسر ترین قسمت های ارائه ی یک پایان نامه بخش نوشتن و تایپ کردن آن است و اگر با نرم افزار MS. WORD آشنایی کافی نداشته باشیم  کارمان بسیار سخت است چرا که علاوه بر مسائلی مانند جمله بندی ها و فصل بندی ها و ترتیب و تاخر های موضوعی و فنی باید با آیکن های این نرم افزار هم سروکله بزنیم که کدامیک چه کاری می کنند.

یادم هست که برای سه نفر از دوستانم در دوره ی فوق لیسانس کمک کردم که فایل پایان نامه شان را آماده کنند و پرینت بگیرند. به یکی از آنها گفتم که خوب اون چیز هایی رو که تایپ کرده ای نشان بده تا آنها را درست کنیم. یک فولدر باز کرد و گفت این هاست. دیدم در این فولدر چند فایل word بود، پرسیدم : کدامشان است؟ گفت هر فصل را در یک فایل نوشتم، یکی را باز کردم، اسکرول دان کردم یکی دو جارا نگاه کردم و آن را بستم. بعدی را هم نگاه کردم. رو به دوستم کردم و گفتم: اوه پسر! این افتضاح است! قیافه ی دوستم واقعا دیدنی بود!

 

واقعا می توان فایل پایان نامه را در یک روز آماده کرد!

سوالی که از دوستم پرسیدم این بود که اگر این را پرینت بگیری و به استاد راهنمایت نشان بدهی و او بگوید که جای فصل شماره ۴ را با فصل شماره ۵ عوض کن چکار می کنی؟

مجبور می شوی که این کار ها را انجام دهی:

  • تصحیح تمام شماره های سرفصل ها از ۴ به ۵ 
  • تصحیح همه ی زیرنویس عکس ها و جدول ها 
  • تصحیح تک تک شماره صفحه ها
  • تصحیح ترتیب همه ی رفرنس ها 
  • تصحیح فهرست مطالب
  • تصحیح فهرست شکل ها و جدول ها و معادله ها

این خودش می شود یک روز کار! ولی همه ی این کار ها رو میشه در چند دقیقه انجام داد اگر فقط چند ساعت زمان بگذاریم و یاد بگیریم که نرم افزار word چه قابلیت های مفیدی دارد که با آن می توان زمان صفحه بندی و به فرمت در آموردن یک پایان نامه را بسیار بسیار تصحیح کرد

 

قایلیت های ویژه ی نرم افزار word که در نوشتن پایان نامه به کمک ما می آید

امکان ایجاد فهرست مطالب، فهرست شکل ها و جدول ها به صورت خودکار با امکان آپدیت شدن

نیازی نیست فهرست مطالب بنویسید، فقط کافی است چند چیز را تنظیم کنید و با یک دکمه فهرست مطالب را داشته باشید و از آن جالب تر اینکه اگر تغییری در شماره صفحه یا تیتر های شما ایجاد شود این فهرست ها می توانند خود را با آن تغییرات آپدیت کنند.

امکان ایجاد شماره گذاری خودکار تیتر های اصلی و فرعی بر اساس شماره گذاری فصل ها

امکان شماره گذاری خودکار و  ایجاد فهرست شکل ها

امکان ایجاد فهرست منابع با فرمت دلخواه و آپدیت آن با توجه به متن و....

مهمترین امکانی که نرم افزار ورد به ما میدهد این است که ما فقط یک بار تنظیماتی را انجام می دهیم و نیازی نیست برای تغییر دادن یک چیز نگران به هم خوردن چیزهای دیگری در فایل باشیم. و برای این کار نیازی نیست که یک تایپیست باشیم کمی حوصله برای یادگرفتن کافی است.

 

فایل ویدئوی زیر توسط یکی از دوستان برای ما ارسال شده است و ما آن را برای دانلود در اختیار علاقمندان قرار می دهیم تا از نکات ارزشمندی که در آن بیان شده است استفاده کنند



چند عکس از محتوای ویدئو


vlcsnap-2013-02-10-21h45m43s137.png

 

 

vlcsnap-2013-02-10-21h45m11s93.png

 

vlcsnap-2013-02-10-21h45m25s214.png

 

vlcsnap-2013-02-10-21h45m33s65.png

 

 

video

حجم فایل دانلودی : ۲۳۴مگابایت  \ حجم فایل ویدئو: ۸۰۰ مگابایت \ طول ویدئو: یک ساعت و شش دقیقه


پر کردن فرم زیر


گرفتن لینک دانلود


تماشای فیلم آموزشی


آماده کردن پروژه و پایان نامه


نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
موبایل :
مبلغ : ریال